BBQ+FunDonut

Beleef de BBQ sensatie op het water, gewoon in Almere.

Bijzondere BBQ op het water

Ben je op zoek naar een bijzondere plek om te barbecuen? Gevonden. Beleef de BBQ-sensatie op het water met onze BBQ+FunDonut.

Vaar zelf naar een prachtige plek, zoek een meerpaal op, zet de buitenboordmotor uit en steek de BBQ aan in alle rust en comfort. Onze BBQ+FunDonuts kan je boeken met catering (alleen voor groepen) of zonder. Of ga je liever een paar uurtjes loungen op het water, ook dat kan. Vaar lekker op je gemak over de prachtige Noorderplassen en geniet al varend van een hapje en drankje onderweg. Het ultieme genieten kan beginnen. Aan boord van onze donuts is het haast iedere dag zomer in Almere!

De leukste barbecue op het water

Met een hapje en FunDonut van BOEI2 Almere

Met onze BBQ+FunDonuts geniet je niet alleen heerlijk van een zomerse barbecue. Er zijn nog tal van mogelijkheden voor groepen, denk bijvoorbeeld aan een:

 • Lounge- en cocktailparty
 • Verjaardagsfeestje
 • Brunch of lunch op het water
 • Surprise om weg te geven voor Moeder- of Vaderdag
 • Vrijgezellenfeest
 • Romantische zonsondergang met z’n tweetjes
 • BBQ feestje aan de steiger
 • Zwempartijtje
 • High Tea

Onze BBQ+FunDonuts zijn geschikt voor 9 personen inclusief BBQ. Varen jullie uit zonder BBQ? Dan kunnen 10 mensen plaatsnemen in de donut. Uiteraard verzorgen we ook maatwerk oplossingen. Neem hiervoor gerust even contact met ons op!

Praktische informatie

Handig om te weten voordat je vertrekt

Reserveer je BBQ+FunDonut vooraf. We maken de Donut vaarklaar, zodat je daar niet op hoeft te wachten. Kom onze kant op en steek van wal. Geen nood als het op de dag dat je hebt gereserveerd slecht weer is. Bij elke reservering krijg je van ons een Donut-weer-garantie: als het regent of te hard waait, mag je de reservering gratis verzetten naar een andere dag. Net zo vaak tot het wel goed Donut-weer is!

Je vaart op de Noorderplassen en rond de eilanden (Muiterseiland, Pirateneiland en Zeeroverseiland). Hier kun je heerlijk uit de wind en in het zonnetje dobberen onder het genot van een heerlijke barbecue.

Tarieven BBQ+FunDonut

Of bereken jouw prijs in ons reserveringssysteem

 • 3 uur varen met de BBQ+FunDonut en buitenboordmotor: € 180,-
 • €37,50 per persoon voor volledig verzorgde BBQ incl. drinken (excl. varen à €180 per 3 uur)
 • Inhoud BBQ: 4 stukken vlees, salades, saus, brood en 4 drankjes per persoon, BBQ gerei, servies en bestek

Donut Yourself

Kies je voor de Donut Yourself dan neem je alles (eten/drinken/bestek e.d.) zelf mee. Wil je dat wij wel een koelbox, bestek, borden, servetten en glazen op de donut zetten, dan kun je deze bijbestellen. Zie hiervoor bovenstaande prijzen.

Donut-weer-garantie

Met een gerust hart reserveren

Je kunt de BBQ+FunDonut met een gerust hart van te voren reserveren, want je krijgt van ons een ‘Donut-weer-garantie ‘.

Weersomstandigheden waarbij wij je afraden om te gaan donutten zijn bijvoorbeeld onweersdreiging, een volledige regendag en/of veel wind (>4 Bft.).

Heb je een ‘Donut-Yourself’ gereserveerd, dan kun je tot 2 uur van te voren de reservering, zonder bijkomende kosten, nog verzetten naar een andere dag. Dat kan net zo lang tot het wel goed ‘Donut-weer’ is.

Heb je een ‘Donut-Easy‘ gereserveerd, dan kun je (i.v.m. de bestelling van de catering) tot 3 dagen van te voren de reservering, zonder bijkomende kosten, nog verzetten naar een andere dag. Daarna zijn de kosten van de catering wel verschuldigd en kun je alleen de huurprijs van de donut gebruiken voor een nieuwe reservering.

Je krijgt er van ons dus altijd lekker weer bij!

Veel gestelde vragen

Je hebt vast vragen voordat je het water op gaat! Lees hieronder alle veel gestelde vragen.

Wanneer moet ik de BBQ+FunDonut terugbrengen?

Het tijdstip dat je jouw boot terug moet brengen is afhankelijk van het overeengekomen tijdsbestek. In de avond geldt dit sowieso voor zonsondergang, anders om uiterlijk 21.30 uur.

Mag ik varen zonder vaarbewijs?

Yes! Onze boten mag je varen zonder vaarbewijs. Na een uitleg van de boot en de regels op het water kun je direct het water op.

Hoeveel mensen kunnen op de BBQ+FunDonut plaatsnemen?

Wanneer je gaat barbecuen kunnen 9 personen plaatsnemen in de donut. Ga je niet barbecuen? Dan kun je met 10 personen aan boord.

Waar vind ik de tarieven en kan ik reserveren?

Via het reserveringssysteem van BOEI2 Almere kun je gemakkelijk online je reservering voor een boot maken. Hier vind je ook alle prijzen, voor ieder dagdeel en per boot.

Huurvoorwaarden

Bij een reservering zijn onze huurvoorwaarden van toepassing. Deze kun je inzien via de knop hieronder.

In afwijking tot de HISWA huurvoorwaarden geldt:

 • Uiterlijk 48 uur voor vertrek dient de huurprijs voldaan te zijn, anders behouden wij ons het recht voor om de boot opnieuw te verhuren.
 • De reservering kan tot 48 uur voor vertrek kosteloos verplaatst worden naar een andere beschikbare datum.
 • Als de Coronamaatregelen ten tijde van de datum van jouw reservering het niet toestaan dat jouw gezelschap bij elkaar op de boot zit, dan kun je tot één dag van te voren de reservering kosteloos annuleren of verzetten naar een andere datum.

Vanzelfsprekend is onverwacht slecht weer (windkracht >4bft), plotselinge langdurige regenval en/of onweer (dreiging) altijd een reden om de boeking te verplaatsen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Reserveer direct jouw unieke BBQ ervaring op het water

Waar wacht je nog op? Reserveer gelijk je BBQ+FunDonut en geniet op het water van Almere. Ga het water op met vrienden of familie en dobber heerlijk in de avond zon onder het genot van een hapje en een drankje.