Boot huren

Huur een boot in Almere en geniet op het water

Ontdek de stad Almere vanaf het water

Onbekend maakt onbemind en dat geldt zeker voor het vaargebied van Almere. De vaarkaart van Almere, die je gratis mee krijgt, biedt voor zowel een dagdeel als een hele dag leuke en afwisselende vaarroutes. Met onze boten kun je varen zonder vaarbewijs! Huur een sloep of motorboot en geniet dus van de waterstad Almere!

Onze tarieven gaan verder dan alleen de boot. Een gratis vaarkaart met vaartips, zwemvesten voor de kleintjes, waterdichte tonnen voor uw waardevolle spullen en een 12V aansluiting voor een minibar op de sloepen en de grotere motorboten.

All-inclusive genieten

Met een hapje en boot van BOEI2 Almere

Reserveer niet alleen een boot, maar bijvoorbeeld ook een gezellige en goed gevulde picknickmand. Onderweg is er altijd wel een leuk picknickplekje te vinden.

Voor de sloepen en motorboten hebben we ook een ‘All-inclusive’ arrangement. Niet alleen de huur van de boot maar ook het hapje en drankje voor onderweg. In de haven staat uw drankje al klaar en is uw tafel gedekt voor een geheel verzorgde lunch of diner bij restaurant BoatHouse. ‘All-inclusive-genieten’ zullen we maar zeggen!

Veel gestelde vragen

Je hebt vast vragen voordat je het water op gaat! Lees hieronder alle veel gestelde vragen.

Wanneer moet ik de boot terugbrengen?

Het tijdstip dat je jouw boot terug moet brengen is afhankelijk van het overeengekomen tijdsbestek. In de avond geldt dit sowieso voor zonsondergang, anders om uiterlijk 21.30 uur.

Mag ik varen zonder vaarbewijs?

Yes! Onze boten mag je varen zonder vaarbewijs. Na een uitleg van de boot en de regels op het water kun je direct het water op.

Wat zit er bij de prijs in?

De prijzen van onze boten zijn inclusief btw en van de gemotoriseerde boten ook inclusief brandstof.

Kan ik een picknickmand vol met lekkers meenemen voor onderweg?

Wat een goede keuze, dat kan zeker! Onderweg kom je vele gezellige plekken tegen waar je heerlijk kunt genieten van een picknickmand vol met lekkers. We stellen deze graag met jou in overleg samen.

Waar vind ik de tarieven en kan ik reserveren?

Via het reserveringssysteem van BOEI2 Almere kun je gemakkelijk online je reservering voor een boor maken. Hier vind je ook alle prijzen, voor ieder dagdeel en per boot.

Huurvoorwaarden

Bij een reservering zijn onze huurvoorwaarden van toepassing. Deze kun je inzien via de knop hieronder.

In afwijking tot de HISWA huurvoorwaarden geldt:

  • Uiterlijk 48 uur voor vertrek dient de huurprijs voldaan te zijn, anders behouden wij ons het recht voor om de boot opnieuw te verhuren.
  • De reservering kan tot 48 uur voor vertrek kosteloos verplaatst worden naar een andere beschikbare datum.
  • Als de Coronamaatregelen ten tijde van de datum van jouw reservering het niet toestaan dat jouw gezelschap bij elkaar op de boot zit, dan kun je tot één dag van te voren de reservering kosteloos annuleren of verzetten naar een andere datum.

Vanzelfsprekend is onverwacht slecht weer (windkracht >4bft), plotselinge langdurige regenval en/of onweer (dreiging) altijd een reden om de boeking te verplaatsen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. 

Voordelig een boot huren bij BOEI2

Lekker vaak en voordelig varen? Kies dan voor onze BOEi2-voordeelpas. Na 5x een boot huren bij BOEI2 krijg je een kortingsvoucher van 20% over de totale huurprijs van alle door jou bij ons gehuurde boten. De volgende keer huur je dan (bijna) gratis!