Boot huren

Huur een boot in Almere en geniet op het water

Bekijk onze boten

Ontdek de stad Almere vanaf het water

Onbekend maakt onbemind en dat geldt zeker voor het vaargebied van Almere. De vaarkaart van Almere, die je gratis mee krijgt, biedt voor zowel een dagdeel als een hele dag leuke en afwisselende vaarroutes. Met onze boten kun je varen zonder vaarbewijs! Huur een sloep of motorboot en geniet dus van de waterstad Almere!

Onze tarieven gaan verder dan alleen de boot. Een gratis vaarkaart met vaartips, zwemvesten voor de kleintjes, waterdichte tonnen voor uw waardevolle spullen en een 12V aansluiting voor een minibar op de sloepen en de grotere motorboten.

Reserveer direct een boot

All-inclusive genieten

Met een hapje en boot van BOEI2 Almere

Reserveer niet alleen een boot, maar bijvoorbeeld ook een gezellige en goed gevulde picknickmand. Onderweg is er altijd wel een leuk picknickplekje te vinden.

Voor de sloepen en motorboten hebben we ook een ‘All-inclusive’ arrangement. Niet alleen de huur van de boot maar ook het hapje en drankje voor onderweg. In de haven staat uw drankje al klaar en is uw tafel gedekt voor een geheel verzorgde lunch of diner bij restaurant BoatHouse. ‘All-inclusive-genieten’ zullen we maar zeggen!

Onze boten

Voor iedere gelegenheid de perfecte boot

Interboat 21 sloep

Max. 8 personen // 6.50 meter

De Interboat 21 sloep is een zeer luxe en comfortabele sloep. Voor wat schaduw of droog blijven bij een regenbuitje, heeft de sloep een buiskap. Voor de echte zonaanbidders heeft de sloep zelfs een groot zonnedek. Honden zijn op deze sloep niet toegestaan.

Met de stille dieselmotor vaar je comfortabel door de grachten en vaarten van Almere. Onderweg tref je leuke picknickplekjes en ook een tussenstop in het gezellige stadshart is de moeite waard.

Minimum leeftijd om deze sloep te huren is 21 jaar.

Vanaf EUR 135,-

Bekijk tarieven

Waterborne Horizon sloep

Max. 12 personen // 7.80 meter

Een stoere, trendy witte sloep en geschikt voor max. 12 personen.  De stille dieselmotor vaart jou en je gezelschap onbezorgd door de grachten en vaarten van Almere. De handige boegschroef helpt je een handje bij het aanleggen en manoeuvreren. Geen lachende gezichten van de ‘beste stuurlui die aan  de wal staan’, toch…? Honden zijn op deze sloep niet toegestaan.

Onderweg een regenbuitje of liever een beetje schaduw, de sloep heeft voorop een grote buiskap.

Minimum leeftijd om deze sloep te huren is 21 jaar.

Vanaf EUR 145,-

Bekijk tarieven

Alumax 500

Max. 6 personen // 5 meter

Een stoere, aluminium motorboot en geschikt voor max. 6 personen. Door z’n geringe diepgang en doorvaarthoogte, ideaal voor de binnenwateren van het verrassende Almere. Doordat de boot kleiner is dan onze andere boten, is deze net iets wendbaarder.

De boot heeft comfortabele zit- en rugkussens en veel opbergruimte. De buitenboordmotor (Suzuki 9.9 pk 4-takt) voldoet aan de allernieuwste milieu-eisen en is zeer zuinig en stil. Zo geniet je dus nóg meer van je dagje op het water in Almere.

De minimum leeftijd om deze boot te huren is 18 jaar.

Vanaf EUR 110,-

Bekijk tarieven

Canadese kano

Max. 12 personen // 7.50 meter

Een sportief dagje Almere? Met de Canadese kano maak je er een sportieve en gezellige vaartocht van. De Canadese kano’s zijn van aluminium en zijn dus erg licht. Onderweg kunt u dus ook de speciale kano-kluun-steigers gebruiken. De Canadese kano is niet online te reserveren. Hiervoor kun je ons even bellen of een e-mail sturen.

Contact opnemen

Veel gestelde vragen

Je hebt vast vragen voordat je het water op gaat! Lees hieronder alle veel gestelde vragen.

Wanneer moet ik de boot terugbrengen?

Het tijdstip dat je jouw boot terug moet brengen is afhankelijk van het overeengekomen tijdsbestek. In de avond geldt dit sowieso voor zonsondergang, anders om uiterlijk 21.30 uur.

Mag ik varen zonder vaarbewijs?

Yes! Onze boten mag je varen zonder vaarbewijs. Na een uitleg van de boot en de regels op het water kun je direct het water op.

Wat zit er bij de prijs in?

De prijzen van onze boten zijn inclusief btw en van de gemotoriseerde boten ook inclusief brandstof.

Kan ik een picknickmand vol met lekkers meenemen voor onderweg?

Wat een goede keuze, dat kan zeker! Onderweg kom je vele gezellige plekken tegen waar je heerlijk kunt genieten van een picknickmand vol met lekkers. We stellen deze graag met jou in overleg samen.

Waar vind ik de tarieven en kan ik reserveren?

Via het reserveringssysteem van BOEI2 Almere kun je gemakkelijk online je reservering voor een boor maken. Hier vind je ook alle prijzen, voor ieder dagdeel en per boot.

Huurvoorwaarden

Bij een reservering zijn onze huurvoorwaarden van toepassing. Deze kun je inzien via de knop hieronder.

In afwijking tot de HISWA huurvoorwaarden geldt:

  • Uiterlijk 48 uur voor vertrek dient de huurprijs voldaan te zijn, anders behouden wij ons het recht voor om de boot opnieuw te verhuren.
  • De reservering kan tot 48 uur voor vertrek kosteloos verplaatst worden naar een andere beschikbare datum.
  • Als de Coronamaatregelen ten tijde van de datum van jouw reservering het niet toestaan dat jouw gezelschap bij elkaar op de boot zit, dan kun je tot één dag van te voren de reservering kosteloos annuleren of verzetten naar een andere datum.

Vanzelfsprekend is onverwacht slecht weer (windkracht >4bft), plotselinge langdurige regenval en/of onweer (dreiging) altijd een reden om de boeking te verplaatsen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. 

Bekijk de HISWA Huurvoorwaarden

Voordelig een boot huren bij BOEI2

Lekker vaak en voordelig varen? Kies dan voor onze BOEi2-voordeelpas. Na 5x een boot huren bij BOEI2 krijg je een kortingsvoucher van 20% over de totale huurprijs van alle door jou bij ons gehuurde boten. De volgende keer huur je dan (bijna) gratis!

Reserveer een boot online