Prijzen en Huurvoorwaarden

PRIJZEN

De huurprijzen van onze boten zijn incl. BTW en van de gemotoriseerde boten ook incl. het brandstofverbruik.

Klik voor onze flyer met huurprijzen op Flyer2021

ONLINE RESERVEREN

Het reserveren van de 6 persoons motorboten en de 8- en 12 persoons sloepen kan online via de button 'RESERVEREN'. U krijgt dan per mail een reserveringsbevestiging.

Voor het reserveren van de overige boten en activiteiten kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

HUURVOORWAARDEN

Bij een reservering zijn onze huurvoorwaarden van toepassing. Die kunt u hier downloaden: Huurvoorwaarden Boei2 (HISWA)

RESERVERING VERPLAATSEN OF ANNULEREN

In afwijking tot de hierboven genoemde HISWA huurvoorwaarden geldt:

  • Uiterlijk 48 uur voor vertrek dient de huurprijs voldaan te zijn, anders behouden wij ons het recht voor om de boot opnieuw te verhuren.
  • De reservering kan tot 48 uur voor vertrek gratis verplaatst worden naar een ander (beschikbaar) moment of geannuleerd worden. Bij annuleren storten wij de ontvangen betaling weer terug, bij verplaatsen blijft de betaling staan.
  • Tussen de 48 en 2 uur voor vertrek kan de reservering kosteloos alleen nog verplaatst worden. Annuleren is ook mogelijk, echter wij brengen dan kosten in rekening als de boot niet meer verhuurd kan worden. Deze kosten bedragen € 35,-- per boot.
  • Als je binnen de 2 uur voor vertrek de reservering wilt verplaatsen of annuleren en de boot is door ons niet meer verhuurd, dan is 50% van de huursom verschuldigd.
  • Als de Coronamaatregelen ten tijde van de datum van uw reservering het niet toestaan dat uw gezelschap bij elkaar op de boot zit, dan kunt u tot 1 dag van te voren de reservering kosteloos annuleren of verzetten naar een andere datum.

Vanzelfsprekend is onverwacht slecht weer (windkracht >4bft, plotselinge langdurige regenval en/of onweer(dreiging)) altijd een reden om te verplaatsen of te annuleren en hieraan zijn geen kosten verbonden. Bij het annuleren van de reservering storten wij uw betaling terug.