Prijzen en Huurvoorwaarden

PRIJZEN:

De huurprijzen van onze gemotoriseerde boten zijn incl. BTW en het brandstofverbruik.

Download hier onze Flyer met de huurprijzen.

ONLINE RESERVEREN:

Het reserveren van Canadese kano's, motorboten en sloepen kan online via de button 'RESERVEREN'. U krijgt dan per mail een reserveringsbevestiging. Wij verzoeken u om de boot direct te betalen, dat voorkomt dat wij onnodige herinneringen moeten gaan versturen. Uiterlijk 48 uur voor vertrek dient de boot betaald te zijn.

Voor de overige boten en activiteiten, bel of mail ons. Bij 'CONTACT" vindt u onze contactgegevens.

HUURVOORWAARDEN:

Bij een reservering zijn onze huurvoorwaarden van toepassing die u hier kunt downloaden: Huurvoorwaarden Boei2 (HISWA)

RESERVERING VERPLAATSEN OF ANNULEREN:

Dit in afwijking tot de hierboven genoemde HISWA huurvoorwaarden.

Wij doen niet moeilijk over verplaatsen en/of annuleren.

Als je bij ons een reservering maakt, verzoeken wij je om die ook direct te betalen. Dat voorkomt dat wij weer onnodig herinneringen moeten versturen (en daar weer veel werk aan hebben).

Uiterlijk 48 uur voor vertrek dient de betaling voldaan te zijn, anders behouden wij ons het recht voor om de boot opnieuw te verhuren.

  • De reservering kan tot 48 uur voor vertrek gratis verplaatst worden naar een ander (beschikbaar) moment of geannuleerd worden. Bij annuleren storten wij de ontvangen betaling weer terug, bij verplaatsen blijft de betaling staan.
  • Tussen de 48 en 2 uur voor vertrek gaan wij er van uit dat de reservering verplaatst wordt. Annuleren is ook mogelijk, echter kan het zijn dat wij dan wel kosten in rekening brengen, als de boot niet meer verhuurd kan worden. Deze kosten bedragen € 35,-- per boot.
  • Als je binnen de 2 uur voor vertrek wilt verplaatsen of annuleren en de boot kan niet meer verhuurd worden, ben je 50% van de huursom verschuldigd.

 Vanzelfsprekend is onverwacht slecht weer (windkracht >4bft, plotselinge langdurige regenval en/of onweer(dreiging)) altijd een reden om te verplaatsen of te annuleren en zijn hier geen kosten aan verbonden. Ook als wij besluiten dat de reservering niet door kan gaan, is dat kosteloos. In die gevallen kan je gratis verplaatsen of storten wij de betaling terug bij annuleren.