Vaargebied

Ontdek Almere te water!

Almere heeft een groot en gevarieerd vaargebied en biedt leuke routes voor zowel een dagdeel als een hele dag. Het vaargebied van onze boten is het binnenwater van de Flevopolder en varen op het Markermeer, de Randmeren en het IJsselmeer is dus niet toegestaan!

Geniet van een vaartocht door de natuurparken, de stadsgrachten, over de weidse plassen en langs de skyline van Almere. Ook de sportieve watersporter komt bij ons volledig aan z'n trekken, met een dagje op 'ontdekkingsreis' in een van onze Canadese kano's.

Bij het huren van een sloep of motorboot krijgt u van ons de 'Vaarkaart Almere' met leuke vaarroutes en ook tips voor bv. een picknick of een tussenstop bij een van de restaurants.

Varen in Almere?

Klik op www.vareninalmere.nl of bekijk deze digitale versie https://view.publitas.com/almere-citymarketing/vaarkrant-telegraaf-1/page/1 van de bijsluiter van de Telegraaf d.d. 27/5/2015.

 

Foto-impressie vaargebied Almere

Vaarkaart Almere

  

Vaarkaarten voor Almere en Flevoland:

  • 'Vaarkaart Almere' te verkrijgen bij Boei2, het VVV en de infopunten van het VVV. Prijs € 1,=. U krijgt deze gratis als u bij ons een boot huurt.
  • 'Waterkaart ANWB 'Vaarkaart (E) Flevoland en Randmeren' te verkrijgen bij de ANWB en watersportwinkels.