Segway Almere

It's easy - It's fun - It's safe - It's green!

Nu ook in Almere, Segway Tours, Promotie en Events! De Segway is een elektrisch aangedreven, zelf balancerend 1-persoons vervoermiddel. Een echte blikvanger en een unieke beleving. Iedereen kan het, dus kom een Segway huren in Almere!

Na een training van ca. 15 minuten kun je, onder begeleiding van een instructeur, op pad voor een van onze City-Tours door Almere.

De minimum leeftijd om op een Segway te mogen rijden is 16 jaar!

SEGWAY HUREN

Met een Segway valt er altijd wel wat te lachen. Het draait immers om balans; iets waar sommigen nog wel eens moeite mee hebben. Lachen gegarandeerd dus, wanneer je een Segway huurt. Geen zorgen, we laten jullie niet aan je lot over. Iedereen krijgt een 15 minuten durende training, waarna we er allemaal lekker op uit rollen.

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om een Segway te huren, omdat het een leuke manier is om meer van een stad te zien. Bij BOEI 2 kun je al een Segway huren vanaf € 40,- per persoon!


SEGWAY TOURS ALMERE

Almere is met de gescheiden rijbanen voor auto's, bussen en fietsers een ideale stad om een Segway te huren en mee te doen aan een Segway Tour. We hebben leuke tours uitgezet met voor elk wat wils; natuur, architectuur, het stadscentrum, het toekomstige Floriade 2022 terrein en de stadsplassen.

TOUR VOORBEELDEN

  • City + Architectuur Tour: Een tour door Almere met bijzondere architectuur en bouwstijlen maar ook als waterstad met weidse uitzichten en uitgestrekte natuur en stadsparken.
  • Groene Vingers: Een tour door de uitgestrekte natuurgebieden en parken in/rond Almere en soms een beetje 'off-the-road '.
  • Floriade Tour: Een tour naar de toekomstige Floriade locatie i.c.m. een City Tour incl. een break bij de maquette.
  • Ladies Only: Combi Tour van stad en natuur maar zonder het commentaar van eigenwijze kerels. 'No man allowed' dus m.u.v. de tourguide  .... TIP: een break met een high-tea, lounge- of luncharrangement.
  • Men Only: Een beetje off-the-road maar vooral veel natuurgebieden. TIP: een break met een hamburger en Big-Coke.

PRIJZEN SEGWAY HUREN IN ALMERE

  • Segway Tour van ca. 2 uur: € 40,= p.persoon
  • Tourbegeleiding: € 30,= per tour
  • Segway Promotie van 2 uur incl. promotiemedewerk(st)er, promotieshield + plakfolie: op aanvraag
  • Segways 'op maat', bv. clinic, workshop, meeting-break: op aanvraag
  • Segways op locatie: op aanvraag

Alle prijzen zijn incl. BTW tenzij anders is vermeld.

SEGWAY OP LOCATIE

Met onze trailer kunnen wij de Segways ook naar uw locatie brengen. Leuk voor bv. een workshop, promotie-actie, ludiek onderdeel van uw eigen event, maar ook een Segway Tour door uw eigen stad e/o omgeving is mogelijk.


SEGWAY EVENTS & PROMOTIE

Naast de Tours worden de Segways ook voor Events en Promotie ingezet en succes verzekerd met deze speciaal voor uw promotie 'gepimpte' Segway.

** Promotie voor Mexicaans Cafe Rest. Popocatepetl in Delft, het SintCircus voor Rotary Club Almere New Town en Almere Centrum **