Rijden op een Segway? It's easy - It's fun - It's safe - It's green!

Nu ook in Almere, Segway Tours, Promotie en Events! De Segway is een elektrisch aangedreven, zelfbalancerend 1-persoons vervoermiddel. Een echte blikvanger, een unieke beleving en iedereen kan het!

Na een training van ca. 15 minuten kun je, onder begeleiding van een instructeur, op pad voor een van onze City-Tours.
De minimum leeftijd om op een Segway te mogen rijden is 16 jaar!


SEGWAY TOURS

Almere is met de gescheiden rijbanen voor auto's,bussen en fietsers een ideale stad voor een Segway Tour. We hebben leuke tours uitgezet met voor elk wat wils, natuur, architectuur, stadscentrum, het toekomstige Floriade 2022 terrein en de stadsplassen.

TOUR VOORBEELDEN

  • City + Architectuur Tour: Een tour door Almere met bijzondere architectuur en bouwstijlen maar ook als waterstad met weidse uitzichten en uitgestrekte natuur en stadsparken.
  • Groene Vingers: Een tour door de uitgestrekte natuurgebieden en parken in/rond Almere en soms een beetje 'off-the-road '.
  • Floriade Tour: Een tour naar de toekomstige Floriade locatie i.c.m. een City Tour incl. een break bij de maquette.
  • Ladies Only: Combi Tour van stad en natuur maar zonder het commentaar van eigenwijze kerels. 'No man allowed' dus m.u.v. de tourguide  .... TIP: een beak met een high-tea, lounge- of luncharrangement.
  • Men Only: Een beetje off-the-road maar vooral veel natuurgebieden. TIP: een break met een hamburger en Big-Coke.

PRIJZEN

  • Segway Tour van ca. 2 uur: € 40,= p.persoon
  • Tourbegeleiding: € 30,= per tour
  • Segway Promotie van 2 uur incl. promotiemedewerk(st)er, promotieshield + plakfolie: op aanvraag
  • Segways 'op maat', bv. clinic, workshop, meeting-break: op aanvraag
  • Segways op locatie: op aanvraag

Alle prijzen zijn incl. BTW tenzij anders is vermeld.

** WinterDeal ** (november t/m februari): Segway Tour van 2 uur incl. tourbegeleiding en een lunch bij restaurant BoatHouse (gerecht van de lunchkaart tot € 10,= p.p.): € 44,50 p.persoon (deelname door min. 4 personen en max. 9 personen).

Meer of minder personen? Vraag ons om een offerte!


SEGWAY OP LOCATIE

Met onze trailer kunnen wij de Segways ook naar uw locatie brengen. Leuk voor bv. een workshop, promotie-actie, ludiek onderdeel van uw eigen event, maar ook een Segway Tour door uw eigen stad e/o omgeving is mogelijk.


SEGWAY EVENTS & PROMOTIE

Naast de Tours worden de Segways ook voor Events en Promotie ingezet en scces verzekerd met deze speciaal voor uw promotie 'gepimpte' Segway.

** Promotie voor Mexicaans Cafe Rest. Popocatepetl in Delft, het SintCircus voor Rotary Club Almere New Town en Almere Centrum **