Boot huren in Almere en genieten op het water

Onbekend maakt onbemind en dat geldt zeker voor het vaargebied van Almere. De vaarkaart van Almere, die u gratis mee krijgt, biedt voor zowel een dagdeel als een hele dag leuke en afwisselende vaarroutes. Huur een sloep of motorboot en geniet dus van de waterstad Almere!

Onze huurpijzen gaan verder dan alleen de boot. Een gratis vaarkaart met vaartips, zwemvesten voor de kleintjes, waterdichte tonnen voor uw waardevolle spullen en een 12V aansluiting voor een minibar op de sloepen en de grotere motorboten.....

Voor informatie en vragen kunt u contact met ons opnemen via 06 11 507 820 of info@boei2.nl.


'ALL-INCLUSIVE-GENIETEN' MET EEN BOOT HUREN IN ALMERE

Reserveer niet alleen de boot, maar bv. ook de gezellige en goed gevulde picknickmand of, als u gaat kanoën, het sportieve pakket. Onderweg is er altijd wel een leuk picknickplekje te vinden.

Voor de sloepen en motorboten hebben we ook een 'All-inclusive' arrangement. Niet alleen de huur van de boot maar ook het hapje en drankje voor onderweg en ..... terug in de haven staat uw drankje al klaar en is uw tafel gedekt voor een geheel verzorgde lunch of diner bij restaurant BoatHouse. 'All-inclusive-genieten' zullen we maar zeggen!

VOORDELIG EEN BOOT HUREN BIJ BOEI2

Lekker vaak en voordelig varen? Kies dan voor onze Boei2-voordeelpas.  Na 5 x boot huren in Almere krijgt u een kortingvoucher van 20% over de totale huurprijs van alle door u bij ons gehuurde boten.De volgende keer huurt u dan (bijna) gratis.

VAARBEWIJS NODIG VOOR BOOT HUREN IN ALMERE?

Alle boten kunt u zonder vaarbewijs varen. Wilt u voordat u zelf gaat varen eerst nog even een praktijkles? Dan kan dat met een 1-daagse praktijkcursus motorbootvaren.

HUURPRIJZEN BOTEN ALMERE

Download hier onze Flyer met de huurpijzen.

CONTACT OPNEMEN MET BOEI2

Heeft u vragen over een boot huren in Almere? Neem dan contact met ons op via een van onze telefoonnummers of vul het contactformulier in.

ONZE BOTEN