Boot huren in Almere en genieten op het water

Onbekend maakt onbemind en dat geldt zeker voor het vaargebied van Almere. De vaarkaart van Almere, die u gratis mee krijgt, biedt voor zowel een dagdeel als een hele dag leuke en afwisselende vaarroutes. Huur een sloep of motorboot en geniet dus van de waterstad Almere!

Onze huurprijzen gaan verder dan alleen de boot. Een gratis vaarkaart met vaartips, zwemvesten voor de kleintjes, waterdichte tonnen voor uw waardevolle spullen en een 12V aansluiting voor een minibar op de sloepen en de grotere motorboten.

Voor informatie en vragen kunt u contact met ons opnemen via 0653 136639 of info@boei2.nl.

'ALL-INCLUSIVE-GENIETEN' MET EEN BOOT HUREN IN ALMERE

Reserveer niet alleen de boot, maar bv. ook de gezellige en goed gevulde picknickmand. Onderweg is er altijd wel een leuk picknickplekje te vinden.

Voor de sloepen en motorboten hebben we ook een 'All-inclusive' arrangement. Niet alleen de huur van de boot maar ook het hapje en drankje voor onderweg en ..... terug in de haven staat uw drankje al klaar en is uw tafel gedekt voor een geheel verzorgde lunch of diner bij restaurant BoatHouse. 'All-inclusive-genieten' zullen we maar zeggen!

VOORDELIG EEN BOOT HUREN BIJ BOEI2

Lekker vaak en voordelig varen? Kies dan voor onze Boei2-voordeelpas.  Na 5 x boot huren bij Boei2 krijgt u een kortingsvoucher van 20% over de totale huurprijs van alle door u bij ons gehuurde boten. De volgende keer huurt u dan (bijna) gratis.

VAARBEWIJS NODIG?

Alle boten van Boei2 kunt u zonder vaarbewijs varen. U krijgt voordat u vertrekt een uitgebreide uitleg over de boot..

Niet bekend met de regels op het water? Kijk dan vooral even naar de informatieve serie Vaarplezier.  

HUURPRIJZEN en RESERVEREN

- Voor de huurpijzen.van de boten en de BBQ+FunDonuts, klik op Flyer2021

- Reserveren voor de 6 persoons motorboten en onze 8- en 12 persoons sloepen kan online. Voor de Canadese kano's en de BBQ+FunDonuts kan dat per mail of telefonisch.

CONTACT OPNEMEN MET BOEI2

Onze contactgegevens staan op de pagina 'Contact'. U kunt dat ook via het contactformulier.